Wandelen voor ouderen in Breda

Leef gezellig, gezond en actief

Ontmoet makkelijk nieuwe mensen

Breda leren kennen op een unieke manier

Wandelgroep bij Gerechtsgebouw Breda

Als je wat ouder bent, dan is wandelen voor ouderen in Breda bij BredaWandelt iets voor jou. Wij organiseren wandelingen voor diverse groepen, wat het wandelen heel gezellig maakt. Dit zijn wandelarrangementen, maar je kunt ook wekelijks of maandelijks gezellig meewandelen. We organiseren elke week wandelingen voor zowel beginnende als meer ervaren wandelaars.

Wordt nu lid!

Wandelen op ieder niveau voor alle ouderen in Breda

Ben je al jarenlang een fervent wandelaar? Doe dan mee met onze powerwandelingen, die bijvoorbeeld extra lang zijn, of waarbij je off-road gaat. Een deel van onze wandelingen is zeer geschikt voor ouderen in Breda, zodat je ondanks je leeftijd ook heerlijk kunt wandelen in een mooie, natuurrijke omgeving. Dit is niet alleen gezond, maar ook nog eens heel gezellig. Je wandelt altijd met een leuke groep mensen, en bouwt misschien wel mooi vriendschappen met andere alleenstaanden op. Zo wandel je nooit alleen. Wandel je liever niet wekelijks, maar wil je gewoon af en toe een leuke wandeling maken in de mooie omgeving van Breda? Boek dan een van onze leuke wandelarrangementen voor een leuke middag uit in Breda met familie of vrienden. Je kunt hierbij ook nog verschillende extra’s boeken.

Wandelgroep over brug in Breda

Schrijf je in bij onze gezellige groep

Wil je ook gezellig wandelen met een leuke groep met andere ouderen uit Breda? Schrijf je dan in bij BredaWandelt. Weet je nog niet welke vorm van wandelen het best bij je past? Vraag dan om advies door te bellen naar 06-25158327 of door een e-mail te sturen naar contact@breda-wandelt.nl. We helpen je dan graag met het zoeken naar een wandelvorm die bij je past.