Wandelen voor alleenstaanden

Leef gezellig, gezond en actief

Ontmoet makkelijk nieuwe mensen

Breda leren kennen op een unieke manier

Wandelgroep bij Gerechtsgebouw Breda

Wandelen voor alleenstaanden bij BredaWandelt laat zien dat alleen niet eenzaam hoeft te zijn. Als alleenstaande kun je natuurlijk ook heel gelukkig zijn, maar door deel te nemen aan onze wandelingen, leer je leuke mensen kennen. Wellicht maak je ook vrienden voor het leven. Zo wordt je leven als alleenstaande nóg leuker. Schrijf je dus in voor een wandeling die bij je past!

Wordt nu lid!

Wandelen  voor alleenstaanden is op verschillende manieren mogelijk

Bij BredaWandelt zijn er veel verschillende wandelingen mogelijk. Boek bijvoorbeeld een wandelarrangement voor een gezellige middag, of schrijf je in voor onze wekelijkse wandelingen. Ook kun je meelopen met onze natuurwandelingen op zondagochtend, die een keer in de maand plaatsvinden. Zo is er voor alle alleenstaanden in Breda en omgeving een leuke wandeling, die je maakt met gelijkgestemden en leer je Breda én elkaar op een leuke manier kennen. Wandelen in een groep is dus voor alleenstaanden om meerdere redenen een aanrader.

Wandelgroep over brug in Breda

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je ook eens gezellig wandelen met andere alleenstaanden? Er zijn bij BredaWandelt verschillende mogelijkheden voor mooie wandelingen in en om Breda en leer leuke mensen kennen. Bekijk onze mogelijkheden eens rustig en schrijf je in. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Bel dan naar 06-25158327 of stuur een e-mail naar contact@breda-wandelt.nl.