Wandelen tegen eenzaamheid in Breda

Leef gezellig, gezond en actief

Ontmoet makkelijk nieuwe mensen

Breda leren kennen op een unieke manier

Wandelgroep bij Gerechtsgebouw Breda

Samen wandelen is dé remedie tegen eenzaamheid, en dat is de reden dat BredaWandelt is begonnen met het organiseren van gezellige wandelactiviteiten in Breda, waar iedereen aan kan meedoen. We wandelen vooral in de mooie stad Breda, maar een keer per maand gaan we ook lekker de natuur in om te wandelen tegen eenzaamheid. Met wandelen voor eenzame mannen en vrouwen in Breda, leer je anderen op een leuke manier kennen.

Wordt nu lid!

Voor wie is het wandelen tegen eenzaamheid in Breda?

Veel van onze wandelaars zijn eenzame mannen en vrouwen die meerdere keren in de week heerlijke wandelingen maken. Dit gebeurt in een gezellige groep wandelaars. Ook kun je wandelen op je eigen niveau en bijvoorbeeld met leeftijdsgenoten. Er zijn groepen wandelaars die vooral voor de gezelligheid wandelen, maar er zijn ook wandelingen voor de sportievelingen onder ons, en powerwandelingen voor de echte diehards. Dit maakt het wandelen voor eenzame mannen en vrouwen in Breda bij BredaWandelt niet alleen leuk voor beginnende wandelaars, maar ook voor degenen die wat meer uitdaging zoeken. Je wandelt zo ook altijd met gelijkgestemden, waardoor je sneller vrienden voor het leven maakt. Wandelen tegen eenzaamheid op een mooie plek in Breda werkt op deze manier echt. In de wandelgroepen, waar wij in het verleden hebben gewandeld, zijn al verschillende mooie vriendschappen ontstaan. Dat alleen maar door te gaan wandelen met andere eenzame mannen en vrouwen in Breda en voor alleenstaanden, voor wie onze wandelingen extra leuk zijn.

Wandelgroep over brug in Breda

Schrijf je snel in voor onze gezellige wandelingen

Wil je ook gezellig gaan wandelen tegen eenzaamheid, om zo andere eenzame mannen en vrouwen in Breda te ontmoeten, zodat je daar fijne vriendschappen voor het leven mee kunt sluiten? Schrijf je dan in bij onze wandelclub. Dit kan eenvoudig online, waar je je ook inschrijft voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze wandelactiviteiten en van de mogelijkheden voor een gezellig uitje met familie of vrienden. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via 06-25158327 of stuur een e-mail naar contact@breda-wandelt.nl.