Wandelarrangement

                                             
Ga zelf op pad en ontdek de mooie gebieden in en rondom Breda tijdens een meerdaags wandelarrangement. Voor de sportieve wandelaars met interesse in cultuur en natuur hebben we mooie wandeltochten die je meenemen door stedelijke historie en prachtige natuur.

In de brochure staan 3 unieke etappes die je zowel achter elkaar als gespreid kan lopen met een totale afstand van 55,8 kilometer door het centrum van Breda en de gebieden Ginneken Wolfslaar, Princenhage, Mastbos, Lage Vuchtpolder en Terheijden. Bij elke route hebben we de hoofdonderwerpen uitgelicht met foto en geluidsfragmenten. Tevens vind je in de brochure onder meer leuke tips over horeca-, winkel-,lunchgelegenheden die je in Breda niet mag missen.

De wandelingen zijn uitgeschreven aan de hand van wandelknooppunten en digitaal te bekijken met per route verschillende punten die worden uitgelicht en beschreven.

We hebben een extra brief aan de brochure toegevoegd met daarin de uitleg over het gebruik van de wandelknooppunten en de link naar de website zodat het arrangement geen extra toelichting behoeft.

Kosten
Wandelarrangement €14,95

Wat is er nu leuker om samen te lopen? Om meegenomen te worden door onze stadsverteller! Hierbij zijn er verschillende opties mogelijkheden. Vraag hier naar de mogelijkheden.

Extra bij te boeken
-Stadstour voor 2 personen
-Overnachting 4 of 5 sterren hotel