Kom met andere vrouwen in beweging in Breda

Leef gezellig, gezond en actief

Ontmoet makkelijk nieuwe mensen

Breda leren kennen op een unieke manier

Wandelgroep bij Gerechtsgebouw Breda

Zou je samen met andere vrouwen in beweging willen komen, en wil je je in Breda aansluiten bij een gezellig sportgroepje? Ga wandelen met een leuke groep van BredaWandelt! Je komt dan met andere vrouwen in beweging tijdens een mooie wandeling langs de mooiste plekjes van Breda.

Wordt nu lid!

Sluit je aan bij een groepje vrouwen, en kom op een leuke manier in beweging in Breda

We wandelen iedere dag met een andere groep, en je kunt je bijvoorbeeld ook aansluiten bij een sportieve groep, die lekker stevig doorwandelt. Zoek je samen met andere vrouwen nóg meer uitdaging? Neem dan met andere vrouwen deel aan onze powerwandelingen, waarmee je op een sportieve manier de mooie plekjes van Breda ziet, en dat terwijl je goed in beweging bent. Zo werk je met ons bedrijf op een leuke manier aan een goede gezondheid. Je houdt er ook nog eens een leuke vriendinnengroep aan over. In de loop der jaren zijn er in onze wandelgroepen namelijk al vele vriendschappen ontstaan.

Wandelgroep over brug in Breda

Schrijf je bij ons in

Wil je samen met andere vrouwen in Breda iets aan beweging doen, zodat je op een leuke manier aan je gezondheid werkt, en hier ook nog vriendschappen aan overhoudt? Schrijf je dan in via ons aanmeldformulier. Heb je vooraf nog vragen? Bel dan naar 06-25158327 of stuur een e-mail naar contact@breda-wandelt.nl.