Een vriendenuitje in Breda

Ben jij aan de beurt om een gezellig vriendenuitje te organiseren en lijkt Breda je een leuke stad hiervoor? Dat is een goede keuze, want Breda is één van de mooiste steden van Nederland. Wij helpen je graag met het organiseren van een onvergetelijke dag.

Zo ziet jullie vriendenuitje in Breda er mogelijk uit

We zullen deze dag om 10:30 uur starten met een gezellige ontvangst bij De Teruggave, het oude belastingkantoor, waar koffie, thee en een lekkere Nassaubol op jullie staan te wachten. Bij mooi weer gaan we gezellig op het buitenterras zitten. Bij slecht weer kunnen we natuurlijk binnen zitten. Op deze locatie is het mogelijk de auto betaald te parkeren € 4,- voor een gehele dag (of kosteloos net over de singels, op één minuut lopen). Rond 11:30 uur start de 1,5 tot 2 uur durende tour over Bekende Bredanaars of een andere tour naar keuze.

BB Tour – Bekende Bredanaars
Vele beroemde personen uit het verleden en heden die geschiedenis hebben geschreven komen uit Breda. Tijdens deze tour kom je van alles te weten over deze personen, hun belevenissen en welke sporen zij hebben achtergelaten. Waar ze woonden en waar ze naartoe zijn gegaan. Denk hierbij aan Kolonel Hop en de herkomst van het Haagsche Hopje, Colonel Parker, de manager van Elvis Presley, Bloody Mary, Willem van Oranje en de familie Van Gogh. Dit is een heerlijke mix aan verhalen die je nog lang zullen nablijven. Zo vul je je vriendenuitje in Breda op een leerzame én leuke manier in.

Geniet van een lekkere lunch

Om 13:30 uur is het tijd om te vertrekken naar de Booze Bodega Foodbar in ‘t Sas waar jullie ontvangen worden voor een heerlijke lunch met een drankje naar keuze. Om 15:30 uur is het tijd voor een 2,5 uur durende boottocht door de singels van Breda. Tijdens deze tocht neemt de schipper jullie mee door de verhalen van Breda. Je vaart in een prachtige 16-persoonssloep, waar je heerlijk riant kan zitten op zachte kussens. Deze boottocht is inclusief een hapje en een drankje.

Sluit jullie vriendenuitje af met een gezellig diner

Tot slot zullen we rond 18:00 uur aankomen op de Grote Markt in het stadscentrum van Breda om jullie vriendenuitje in Breda gezellig af te sluiten bij Bleu Bar Bistro met een heerlijk diner. Bleu Bar Bistro serveert de moderne, Franse keuken. Dit zijn herkenbare gerechten die op een eigentijdse manier bereid worden. Het betreft een diner bestaande uit drie gangen, inclusief tafelwater, nootjes en brood. Dit volledige arrangement is te boeken vanaf tien personen.

*Dit is een voorbeeldarrangement, op aanvraag kunnen er altijd aanpassingen worden gedaan.

De kosten van bovenstaand vriendenuitje in Breda bedragen € 110,- per persoon. Extra bij te boeken is een overnachting in een luxe 4- of 5-sterrenhotel.

Stel zelf jouw ideale vriendenuitje in Breda samen

Lijkt bovenstaand programma voor een leuk vriendenuitje je wel wat, of wil je Breda liever op een andere manier leren kennen, met een andere wandeling met je familie? Overleg met ons over de mogelijkheden door te bellen naar 06-25158327. Je kunt ook een e-mail sturen naar contact@breda-wandelt.nl. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten. Bekijk hiervoor ook eens onze agenda.