De leukste uitjes in Breda

Leef gezellig, gezond en actief

Ontmoet makkelijk nieuwe mensen

Breda leren kennen op een unieke manier

Wandelgroep bij Gerechtsgebouw Breda

Wanneer je leuke uitjes wilt organiseren in Breda, bijvoorbeeld met vrienden, collega’s of familie, en hiervoor gezellige activiteiten zoekt, denk dan eens aan BredaWandelt. Wij organiseren leuke wandelroutes, eventueel met leuke thema’s zoals ‘Historisch Breda’, de ‘Bredase Bandieten Tour’ en de ‘Bekende Bredanaars-tour’. De wandelingen zijn eventueel aan te vullen met een gezellig etentje en met een hotelovernachting. Begin je je dag liever met een gezellig samenzijn? Kies dan voor een uitgebreide lunch voordat je gaat wandelen.

Wordt nu lid!

Uitjes in Breda die je zelf met je groep uitvoert

Wil je de gezellige activiteiten tijdens een uitje met familie, collega’s of vrienden zelf organiseren? Schaf dan onze wandelbrochure met wandelarrangementen aan. Hierin staan drie interessante wandeletappes. Je ontdekt dan behalve de bruisende binnenstad van Breda ook de prachtige wijken van de stad, zoals het Ginneken, Princenhage en Wolfslaar. Verder loop je door prachtige natuurgebieden, zoals het Mastbos, het Markdal en de Lage Vuchtpolder. In de brochure vind je ook diverse horecagelegenheden, zodat je zelf eenvoudig de leukste uitjes in Breda samenstelt. We geven je ook graag tips over gezellige activiteiten in Breda, waarmee je je uitje van ons bedrijf helemaal compleet maakt.

Wandelgroep over brug in Breda

Neem contact met ons op om je uitje te organiseren

Ben je benieuwd naar leuke uitjes in Breda, met interessante wandeltours, die je samen met vrienden, familie of collega’s kunt doen? Vraag dan naar alle mogelijkheden voor onze gezellige activiteiten in Breda. Dit kan door te bellen naar 06-25158327 of door het sturen van een e-mail naar contact@breda-wandelt.nl. We stellen dan graag samen met jou de leukste uitjes in Breda samen, met gezellige activiteiten voor iedereen.