Er is een hert gesignaleerd!
Een speurtocht van BredaWandelt en Breda Promotions

Klik hier om het boekje van de speurtocht te downloaden

De mooiste stadswandelingen in Breda

Al een paar jaar organiseert BredaWandelt leuke stadswandelingen in en om Breda. Je kunt bijna dagelijks deelnemen aan stadswandelingen in het kader van sport en beweging, maar ook voor een dagje uit hebben we leuke stadswandelingen, desgewenst in een thema. Denk bijvoorbeeld aan een tour langs plekken die te maken hebben met bekende Bredanaars, waarbij je leuke feitjes over hen te horen krijgt.

Maak van de stadswandelingen een leuk dagje uit in Breda

Bij BredaWandelt kun je niet alleen terecht voor mooie stadswandelingen in Breda, maar je kunt je wandeling ook uitbreiden met andere activiteiten, zodat je een leuk dagje uit in Breda organiseert met vrienden, familie of collega’s. Geniet voordat je gaat wandelen bijvoorbeeld van een uitgebreide lunch, of praat gezellig na tijdens een heerlijk diner. Wil je helemaal uitpakken, boek er dan ook nog een hotelarrangement bij. Je kunt dus bij BredaWandelt terecht voor leuke stadswandelingen, maar je kunt er ook een heel dagje of zelfs weekendje Breda van maken.

Stel samen met ons jouw ideale dagje uit samen

Ben je geïnteresseerd in een van de stadswandelingen van ons bedrijf, of wil je tijdens een gezellig dagje uit in Breda een mooie stadswandeling maken? Laat je door ons adviseren over een gezellig dagje of weekendje uit. Vraag om advies door te bellen naar 06-25158327 of stel je vragen via contact@breda-wandelt.nl.