Sport en bewegen in Breda

Leef gezellig, gezond en actief

Ontmoet makkelijk nieuwe mensen

Breda leren kennen op een unieke manier

Wandelgroep bij Gerechtsgebouw Breda

Als je aan sport of sportieve activiteiten wilt doen en voldoende wilt bewegen in Breda, sluit je dan aan bij onze wandelclub! Wandelen door het mooie Breda is een gezellige en leuke manier van buitensport. Waar gezondheid weliswaar het eerste doel is van sportieve activiteiten in Breda, zijn gezelligheid en elkaar ontmoeten minstens zo belangrijk. Daarom combineren wij sport en bewegen met het ontmoeten van nieuwe mensen. Zo maak je echt connectie met elkaar op een leuke manier, door middel van sportieve activiteiten in Breda. Wij van BredaWandelt zijn oprecht enthousiast om ervoor te zorgen dat je een goede (basis)conditie ontwikkelt. Deze manier van buitensport in Breda is laagdrempelig en geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Wordt nu lid!

Diverse activiteiten op het gebied van sport en bewegen bij ons in Breda

Wanneer je een lidmaatschap hebt voor onze sportieve activiteiten in Breda, is het mogelijk om je aan te melden voor uiteenlopende activiteiten op het gebied van sport en bewegen. Zo wandelen we wekelijks met diverse groepen, en doen we andere activiteiten op het gebied van buitensport in Breda. Dit zijn wandelingen voor sportievelingen, tot echte powerwandelingen voor mensen die nog een stapje verder willen gaan met sportieve activiteiten in Breda.  Die verschillende wandelingen maken we door de stad. Verder worden er ook meerdere tours georganiseerd als je wilt wandelen in groepsverband. Door de diverse mogelijkheden kies je bij ons in Breda voor de buitensport die bij jou aansluit.

Wandelgroep over brug in Breda

Meld je aan bij onze wandelclub

Word lid van onze club door ons aanmeldformulier in te vullen. Schrijf je in voor een van de sportieve activiteiten op het gebeid van sport en bewegen bij ons in Breda. Bekijk onze agenda om te zien welke activiteit op welke dag georganiseerd wordt. We wandelen wekelijks diverse routes. Vervolgens bekijk je zelf welke buitensport in Breda het beste bij jou aansluit. Heb je nog vragen over onze buitensport voor vrouwen en mannen in regio Breda? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-25158327 of stuur een e-mail naar contact@breda-wandelt.nl.  Wil je je direct aanmelden voor onze sportieve activiteiten in Breda? Dan kan dit via het aanmeldformulier.