Sport en bewegen Breda

Leef gezellig, gezond en actief

Ontmoet makkelijk nieuwe mensen

Breda leren kennen op een unieke manier

Wandelgroep bij Gerechtsgebouw Breda

Combineer sport en bewegen bij ons in Breda! Wandelen door de stad is een gezellige en leuke manier van buitensport. Waar gezondheid weliswaar ons eerste doel is, is gezelligheid en elkaar ontmoeten minstens net zo belangrijk. Daarom combineren wij sport en bewegen met het ontmoeten van nieuwe mensen en onbeperkt connecties maken. Wij van BredaWandelt zijn fris en oprecht enthousiast om te zorgen voor een goede (basis)conditie. Onze buitensport in Breda is laagdrempelig en geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Wordt nu lid!

Diverse activiteiten om sport en bewegen te combineren bij ons in Breda

Wanneer je een lidmaatschap hebt bij ons in Breda, is het mogelijk om je aan te melden voor uiteenlopende activiteiten om sport en bewegen te combineren. Zo hebben wij wekelijks diverse groepen, van sportief tot power, die verschillende wandelingen maken door de stad. Verder worden er ook meerdere tours georganiseerd wanneer je wilt wandelen in groepsverband. Door de diverse mogelijkheden, kies je bij ons in Breda voor de buitensport die bij jou aansluit.

Wandelgroep over brug in Breda

Meld je aan bij onze wandelclub

Word lid van onze club door ons contactformulier in te vullen! Neem deel aan een van de diverse activiteiten om sport en bewegen op een leuke en ontspannende manier te combineren bij ons in Breda. Bekijk onze agenda om te zien welke activiteit op welke dag georganiseerd is. Vervolgens beslis je zelf welke buitensport het beste bij jou aansluit. Heb je nog vragen over een van onze buitensporten in regio Breda? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-25158327 of stuur een e-mail naar contact@breda-wandelt.nl.