Soepbar PIEK | BredaWandelt

Soep met een goed verhaal

Dit keer geen recept maar een oproep om een jonge onderneemster te steunen en jezelf te verwennen met een heerlijke kom, fles of emmer vers bereide soep van Pien (24 jaar oud). Gezond, sociaal en lokaal is waar Pien voor staat. Als diëtist is ze dagelijks bezig met voeding. ”Ik vind het ontzettend interessant om mogelijkheden te bedenken om mensen aan te zetten tot het maken van gezonde keuzes.

Daarom wilde ze twee passies combineren. Zowel de liefde voor gezonde voeding als het helpen van mensen die verder van de arbeidsmarkt staan. Bij Soepbar PIEK worden verse soepen speciaal voor jou bereid: als dagbesteding koken ze samen soep. Een volwaardige werkplek is niet voor iedereen (meer) vanzelfsprekend. Bij Soepbar PIEK gelukkig wel!

De soepen zitten boordevol groenten, van lokale ondernemers en een zelf samengestelde kruidenmix. Verder werken ze met een andere jonge ondernemer.  Want het brood bij de soep komt van desembakker Echt Brood, van de overkant.
Pien heeft elke week een ander menu van drie soepen. Tijd dus om die uit te testen.

Ze zijn gevestigd in KAMU. Je kan de soep warm of koud met vers brood afhalen van woensdag t/m zaterdag 11.00u – 17.00u, Boschstraat 31, 4811 GA, Breda

Kleine suggestie: combineer een fijne wandeling door de stad en trakteer jezelf op een lekkere verse warme soep of neem een koude mee naar huis. En nu je er toch bent…kan je gelijk een heerlijke verse koffie to go halen bij KAMU.

Soeoeoeper veel plezier en geniet ervan.

Parilla van Blitterswijk

About Parilla van Blitterswijk

Leave a Reply