Warning: Creating default object from empty value in /home/u48201p49941/domains/breda-wandelt.nl/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Shoppingday in Breda | BredaWandelt

Shoppingday in de Veemarktstraat

Zaterdag 3 augustus was de aftrap van de shoppingday in de Veemarktstraat. Een dag waarbij deelnemers door BredaWandelt, Latour en de Veemarktstraat goed in de watten werden gelegd.

Om 09.00u druppelden de eerste dames binnen bij Latour. Ze werden warm onthaald door Jessica, de eigenaresse van Latour, Jeannette en Jikke, cityhostess van BredaWandelt. Iedere deelnemer werd voorzien van een speciaal BredaWandelt bandje en kreeg een folder mee met de route en deelnemende winkels van die dag. Ook de winnares, Ineke had zich gemeld. Ineke was als winnares uit de loting gekomen. Ze kreeg een tas vol cadeaubonnen t.w.v. €550 euro. Bijzonder om te vermelden: ze had nog nooit in haar leven iets gewonnen en was ontroerd door dit cadeau. Samen met haar 2 andere vriendinnen bekeek ze elke bon aandachtig en maakte ze gelijk een selectie van de bonnen die ze die dag ging gebruiken.

Terug naar het begin. Nadat iedereen zich had aangemeld en genoten van gebak en koffie, gingen we op pad. ‘We’ was in dit geval 21 dames en 1 heer. We startten met een kleine warming- up. ‘Handen in de lucht en schouders even goed optrekken en terug naar beneden. Dan zijn jullie dadelijk helemaal klaar om te gaan winkelen en kunnen jullie alle tassen moeiteloos dragen!’ Na de mini warming-up namen Jeannette en Jikke de groep mee door de stad. Ze vertelden o.a. over Baron Hendrik Hop, over Colonel Parker, de manager van Elvis, de radbraak van Adriaan van Kampen en andere bijzondere verhalen die zich in het stadcentrum van Breda hadden afgespeeld. De dames en de ene heer waren lieten zich verbazen en amuseren. Na afloop van de tour: winkelen! De winkeliers stonden klaar om de deelnemers te ontvangen en overal was er een speciale korting of stond er een goodiebag klaar om mee genomen te worden. Deelneemster Erika kwam eigenlijk niet voor het winkelen maar wilde vooral meer over de stad te weten komen en andere mensen ontmoeten. Dat was gelukt, vertelde ze. Toch dook ook zij nog even de winkels in en kwam met volle tassen terug! Nadat iedereen uit gewinkeld was., was het tijd voor een heerlijke kaasplank en goed glas wijn bij Latour. Trots werden aankopen geshowed aan elkaar en werd er tot sluitingstijd nageborreld. Een geslaagde dag!

Wil je de volgende editie niet missen? Hou onze site, Facebook en nieuwsbrief in de gaten.

Parilla van Blitterswijk

About Parilla van Blitterswijk

Leave a Reply