Ontmoet onze Patricia | BredaWandelt
Wandelverhalen Breda

Ontmoet onze Patricia

Ontmoet onze Patricia

Patricia is al sinds november 2020 lid. Ze woont in Bavel, wandelt regelmatig mee en begeleidt sinds 18 april 2022 de Start-Up groep op maandag. Deze groep wandelt in een rustig tempo, een kortere afstand dan de andere wekelijkse wandelingen. Perfect als je weer een conditie wil opbouwen. 

Wandelen is de nummer 1 hobby van Patricia. Daarnaast reist ze ook graag, het liefst naar Schotland of de USA. Verder kijkt ze graag naar sport op TV en is ze geïnteresseerd in geschiedenis. Op haar bucketlist staat de Great Glen Way wandelen (ongeveer 125 km) en iets minder bekend de West Highland Way, maar daarom niet minder mooi. 

Patricia werd lid omdat ze graag wekelijks wilde wandelen om kilometers op te bouwen. Ze wilde ook graag Breda beter en anders leren kennen. Voor haar is dit de perfecte combinatie. De 4-Daagse van vorig jaar vond ze hartstikke leuk (en goed georganiseerd), want het was de eerste vierdaagse die ze sinds 40 jaar heeft gelopen. Van de Zuiderwaterlinie trip naar Willemstad en Klundert heeft ze net zo hard genoten. Het was haar eerste wandel onderneming buiten Breda en leerde nog meer wandelaars kennen. Samengevat: “Een hele leuke, gezellige en leerzame dag!” 

Waar kan je Patricia voor wakker maken: als ze een grote geldprijs heeft gewonnen.

Met welke bekende Nederlander zou Patricia graag een weekje willen ruilen: Ireen Wüst. Omdat ze een ongelofelijk mooie sportcarrière heeft gehad. Patricia: “Ik zou ook wel zo goed hebben willen zijn in een sport zoals zij was in het schaatsen. En dan schaatsen voor een vol Thialf! Ben er zelf een paar keer geweest om wedstrijden te kijken, dat is echt een belevenis!”

Ps.

Wil jij ook een leuke ervaring rijker worden met BredaWandelt? Wij hebben nog heel veel leuke activiteiten op de planning. Onder anderen een wandeling onder leiding van deze TOPPER, Zuiderwaterlinie trip (Grave & Ravenstein), Expeditie Las Lanzas (4-Daagse), BredaWankelt (kroegentocht). 

Wees er snel bij en bekijk hier de agenda: https://breda-wandelt.nl/agenda

Parilla van Blitterswijk

About Parilla van Blitterswijk

Leave a Reply