Warning: Creating default object from empty value in /home/u48201p49941/domains/breda-wandelt.nl/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ontmoet onze Miranda | BredaWandelt
Wandelverhalen Breda

Ontmoet onze Miranda

By 03/03/2022 april 5th, 2022 No Comments

Ontmoet onze Miranda

Woonplaats: Teteringen 

Lid: Sinds juni 2020

Actief: Ochtend/avond wandeling, natuurwandeling, activiteiten

“Het enthousiasme van Jikke & Parilla is heel erg leuk, bij BredaWandelt krijg je altijd een warm welkom, het is altijd leuk, altijd gezellig en nooit teleurstellend”

Miranda (rechts op de foto) is geboren in Enschede. In 2003 verhuisde zij naar Brabant en wel naar ons mooie Breda. Ze woont nu samen met haar zoon van 17 jaar. Miranda is na haar opleiding meteen begonnen op de kinderafdeling als kinderverpleegkundige. Sinds ze naar Breda kwam werkt ze in het ETZ ziekenhuis in Tilburg. Op de afdeling liggen kinderen van 0 t/m 18 jaar, met verschillende ziektebeelden. Ook hebben ze daar een eerste hulp functie, elke dag is weer anders en je weet nooit wat je kan verwachten. In 2012 volgde ze nog een opleiding kinderlongverpleegkundigen, waardoor ze haar eigen spreekuur heeft en kinderen met long problemen kan helpen. 

Haar diensten zijn heel onregelmatig, ze werkt namelijk ook tijdens nachtdiensten, op de feestdagen en in de weekenden. Druk, druk, druk. Haar hobby’s zijn daaruit voortgevloeid, om het hoofd leeg te maken. Ze heeft daarom actievere hobby’s en is graag buiten. Ze houdt van paardrijden, duiken, hardlopen, mountainbiken, ski vakanties, sporten in de sportschool en verre reizen maken. Ze vindt het super leuk om andere steden en culturen te zien. Ze heeft ook al mooie reizen gemaakt zoals naar: Australië, Indonesië, Thailand, Florida en vele landen in Europa. De eerstkomende reis gaat naar Azië. 

Miranda zag BredaWandelt voorbij komen op facebook en het leek haar wel interessant. Ze ging mee met de stedentrip naar Keulen. Ze heeft hier ontzettend van genoten en besloot ook aan te haken bij de wandelingen. Ze werd helemaal meegenomen in het enthousiasme van Jikke en Parilla. Het leukste aan BredaWandelt vindt ze dan toch wel alle activiteiten die je samen met de club doet. Ze probeert dan ook altijd van de partij te zijn. Zo is ze mee geweest met de Zuiderwaterlinie trip, met bootje varen op de singels, uiteten met Valentijn, suppen en nog veel meer. Volgens Miranda zijn het dingen waar je zelf nooit naartoe zou gaan, maar toch hartstikke leuk zijn met de club. Een club waar je veel nieuwe mensen leert kennen en dat vindt ze ook waardevol. 

Miranda zou graag andere leuke steden willen leren kennen. Ze gaat graag nog met ons mee om de Zuiderwaterlinie te verkennen. De geschiedenis vindt ze namelijk fascinerend. In Breda staat ook nog de koepelgevangenis op haar bucketlist, waar ze een rondleiding wil gaan volgen. Verder wil ze mooie reizen maken en meer culturen ontdekken. Miranda kan je altijd wakker maken voor sushi of een hele leuke reis.

Ook mee met een van onze wandelingen? Meld je dan hier aan!

Parilla van Blitterswijk

About Parilla van Blitterswijk

Leave a Reply