Warning: Creating default object from empty value in /home/u48201p49941/domains/breda-wandelt.nl/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ontmoet onze Kitty | BredaWandelt

Ontmoet ons Kitty

Woonplaats: IJpelaar
Lid: Sinds het begin
Actief: avondwandeling, natuurwandeling, activiteiten

“Het leukste wat ik met BredaWandelt heb meegemaakt, was de dag naar Keulen. Ik was nog nooit op een kerstmarkt geweest, verschrikkelijk leuk! Ik was alleen gegaan en we gingen met de bus. In de bus was het al super gezellig, om half tien in de ochtend gingen we al aan de prosecco. Dat heb ik echt nog nooit gedaan om half tien.”

Kitty is geboren in Breda en woont er al bijna heel haar leven (op 4 jaar na), ze heeft een zoon (27) en een dochter (29). Ze heeft een opleiding tot secretaresse gevolgd en is erna als secretaresse bij InBev begonnen. Daar heeft ze 17 jaar lang met heel veel plezier gewerkt. “Bier is een geweldig product om mee te werken, het leeft, als mensen het over bier hebben. Het gaat over gezelligheid, dus het was een heel mooie tijd en zeker in het begin toen bijna alles kon en mocht.” Erna heeft ze een andere baan gezocht en kwam ze terecht bij Stichting MEE. Nu werkt ze sinds 10 jaar in Tilburg op de HR afdeling van Bosch.

Vorig jaar is ze gestart met de opleiding ‘energetisch coach’. Ze zou namelijk al weg zijn bij Bosch omdat haar baan is komen te vervallen. De werkzaamheden worden namelijk gecentraliseerd in een shared service center in Lissabon. Echter duurt de transitie zoveel langer, dat ze tot medio 2023 bij Bosch kan blijven werken. Ze is nog zoekende naar wat ze hierna gaat doen. En dat terwijl ze vroeger als klein kind graag stewardess wilde worden (maar een serveerster in de lucht was het toch niet, op latere leeftijd)😉

Kitty was met een vriendin aanwezig bij de allereerste wandeling 5 jaar geleden! Dat vond ze zo leuk dat ze voor een strippenkaart ging (dat was nog in die tijd). Twee jaar geleden wandelde ze de Bredase Vierdaagse (toen waren er net abonnementen) en besloot ze gewoon lid te worden. Want wandelen doet ze graag en de gezelligheid en de mensen die je leert kennen, vindt ze fantastisch. Wanneer ze over BredaWandelt praat wordt ze zelf helemaal enthousiast. Elke week komt ze wel weer in een nieuw straatje of op een nieuw plekje waar ze nog nooit heeft gelopen.

Juist de activiteiten vindt ze leuk om te doen. Zo is ze dus meegegaan naar Keulen en ook naar Bergen op Zoom. Ze vindt het leuk om die mensen vervolgens weer bij een wandeling terug te zien. Ook het suppen vond ze erg leuk, verder gaat ze graag mee met de natuurwandelingen. Het gekste dat ze met BredaWandelt heeft meegemaakt is BredaWankelt. Ze heeft die avond wel een klein stukje gewandeld, van café naar café. Zo zegt ze: “Het was heel gezellig, je kwam echt in cafés waar je nooit komt”.

In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen en fitnessen of gezellig met vriendinnen weg. Ook houdt ze wel van een terrasje pakken en naar concerten of festivals gaan. Naast deze drukke activiteiten horen ook wel weer rustige hobby’s zoals: lezen of een legpuzzel maken. Kitty wil daarnaast graag nog nieuwe dingen doen zoals: parachute springen, naar Bali/ Thailand/ Azië/ Australië, een ritje maken in een cabrio en in de torenspits  van de Grote Kerk staan. Je kan haar altijd wakker maken voor lekker eten van Ume Breda.

Wil je ook graag een toffe trip met prosecco om half 10 of mee met BredaWankelt? Meld je dan hier aan voor 21 mei. 

Parilla van Blitterswijk

About Parilla van Blitterswijk

Leave a Reply