Ontmoet onze Anja | BredaWandelt
Uncategorized

Ontmoet onze Anja

Ontmoet onze Anja

Anja (op de foto 3e van links) zet zich met veel liefde in bij verschillende (vrijwillige)werkzaamheden en is ontzettend creatief. Bij haar kan je terecht om met je handen bezig te zijn. Zo geeft ze les in kantklossen, heeft een creagroep, is freelance schrijver en fotograaf voor Haagse Beemden Nieuws en zet ze zich in om kinderen in de buurt een leuke tijd te bezorgen. Daarnaast is ze met haar man, Han, zeer actief in de wijk. 

Het liefst was ze agent geworden zodat ze alles wat ze ziet, en dat is een hele hoop, weer in goede banen te kan leiden. Nu zet ze zich in om iedereen plezier te bezorgen, ook met haar accordeon spelen. De dankbaarheid van de mensen is haar veel waard. Na haar activiteitenbegeleidster en beveiligers carrière, werkt ze nu als taxichauffeur, waarbij ze het wisselende klantencontact het leukste vindt. 

Anja is lid sinds mei 2021 en is bewust met gezondheid bezig. Daarom was ze blij met de tip van een vriendin om bij BredaWandelt te komen. Ze had een stok achter de deur nodig om actief te blijven en conditie op te bouwen. Smoesjes waren er genoeg om vooral niet te gaan als je zelfstandig pland om te gaan lopen. Sinds ze zich heeft aangemeld bij de club heeft ze een echte en ook zeer gezellige stok achter de deur om elke week te wandelen. 

Ze waardeert de gezelligheid en geniet elke week van de verschillende verhalen van deelnemers, thema’s en ontdekkingen. Doordat je zo aan het kletsen bent, heb je niet door dat je steeds een kilometer verder komt. Dat maakt bewegen erg prettig. Het leukste vond Anja de challenges waarbij ze haar creativiteit met fotograferen kon tonen. 

Wat je van Anja moet weten: je kan bij haar terecht als je creatieve inspiratie nodig hebt.
Wat je van Anja mag weten: is dat ze heel veel houdt van haar man Han.

Wil je meewandelen met Anja en kennis maken met wat we doen? Sluit dan aan op de maandagavond om 19.30u
Aanmelden kan hier.

Parilla van Blitterswijk

About Parilla van Blitterswijk

Leave a Reply