Ontmoet ons Patrick | BredaWandelt
Uncategorized

Ontmoet ons Patrick

Onze wandelaar Patrick

Graag stellen wij je voor aan Patrick, 49 jaar oud en woont samen met  zijn vriendin Daniela in Breda. Patrick is altijd sportief geweest en wilde na jaren lang korfbal gespeeld te hebben wat anders gaan doen. Sinds 1 jaar wandelt hij nu bij BredaWandelt. ”Tijdens het wandelen kan kiezen om op jezelf te zijn of met anderen te kletsen. Het valt me op dat je tijdens het wandelen in gesprek komt met anderen die je dan beter leert kennen.’

Drie dingen die je misschien nog niet van hem wist
1. Patrick is een aantal jaar scheidsrechter in het topkorfbal geweest. Eén van de wedstrijden was in Friesland. De grensrechter en hij vonden de wedstrijd goed lopen, het publiek was veel bezig met het spel, tenminste dat dacht hij!! Na de wedstrijd vroeg zijn begeleider of hij Fries sprak, het antwoord was nee. Waardoor hij begreep waarom hij de wedstrijd gewoon door bleef fluiten. Het publiek had hem namelijk de hele wedstrijd voor alles en nog wat uitgemaakt. Maar dat verstond hij toch niet.
2. In 2004 zijn Daniela en Patrick op de Transmongolie-express gestapt. In Moskou zijn ze op de eerste avond op een terras beland uitkijkend op de bekende basiliuskathedraal. De gehele avond hebben ze zich afgevraagd waar het Rode plein was. De volgende ochtend bleek dat ze de gehele avond naar het Rode plein hebben gekeken!
3. Patrick heeft met Daniela ook nog even in Cambodja gewoond en daar heeft hij vele mooie momenten meegemaakt. Als hij ’s morgens over de zandwegen reed met de opkomende zon, karakteristieke palmbomen en daarbij ook de waterbuffels dan wordt je zeer gelukkig.

Meer te weten komen over Patrick? Sluit dan een keer op dinsdagavond aan en klets gezellig verder.

Aanmelden voor een wandeling kan hier 

Parilla van Blitterswijk

About Parilla van Blitterswijk

Leave a Reply