Ontmoet ons Arno | BredaWandelt

Ontmoet ons Arno

Woonplaats: het gezellige centrum van Breda
Lid: sinds januari 2020
Actief: 2-3 keer met de stadswandeling, de natuurwandeling en de extra activiteiten

Het bevalt me enorm goed bij BredaWandelt met al die leuke extra activiteiten, de gezelligheid die we altijd hebben tijdens het wandelen en dan na het wandelen lekker gezellig wat drinken. Dat is dus bijna een avondje uit.”

Wat je misschien nog niet wist over Arno:

– Arno houdt van vreemde talen zoals Arabisch, Chinees en Japans maar die spreekt hij nog niet. Wel spreekt hij Frans, Duits, Engels, Spaans en een beetje Pools (Die hebben we nodig bij de volgende roadtrip!!). Ook is hij bezig met taalcoaching voor de nieuwkomers uit het buitenland. Verder houdt hij van cultuur, natuur, historie, mooie gebouwen en fietsen.

– Arno wordt het meest blij van reizen, ook de reis naar de bestemming, het onderweg zijn, is leuk. Hij vindt Maastricht een hele mooie stad, wel alleen het oude gedeelte met de mooie gebouwen en gezellige pleinen. IJsland trekt hem ook heel erg.

– Arno houdt zo van mooie landschappen en van bergen, dat hij er van overtuigd is dat hij in het verkeerde land is geboren. Hij houdt totaal niet van saaie vlakke landschappen, zeker niet van vlakke poldergebieden. Gelukkig hebben we hier in de buurt van Breda nog mooie bossen.

Ook benieuwd of onze club bij jou past? Meld je dan hier aan voor een kennismakingswandeling. 

Parilla van Blitterswijk

About Parilla van Blitterswijk

Leave a Reply