Warning: Creating default object from empty value in /home/u48201p49941/domains/breda-wandelt.nl/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ontmoet ons Arno | BredaWandelt
Wandelverhalen Breda

Ontmoet ons Arno

By 23/09/2021 november 9th, 2021 No Comments

Ontmoet ons Arno

Woonplaats:  het gezellige centrum van Breda

Lid:  sinds januari 2020

Actief: 2-3 keer met de stadswandeling, de natuurwandeling en de extra activiteiten

“Het bevalt me enorm goed bij BredaWandelt met al die leuke extra activiteiten, de gezelligheid die we altijd hebben tijdens het wandelen en dan na het wandelen lekker gezellig wat drinken. Dat is dus bijna een avondje uit.”

Arno is via zijn zus bij BredaWandelt terecht gekomen, die had het gewoon op google gevonden. BredaWandelt zag eruit als de leukste wandelclub, dus gingen ze het proberen. Toen ze eenmaal van de gezelligheid geproefd hadden, waren ze verkocht. In januari  2020 werden Arno en zijn zus lid.

Sinds hij bij BredaWandelt zit, wandelt hij veel. Dat komt ook door de regelmaat die je hebt, de stok achter de deur. Ook als het minder goed weer is ga je toch wandelen. Als je je hebt aangemeld, dan worden het toch leuke wandelingen en kan je gewoon een paraplu meenemen. Zijn toekomstbeeld is om lange afstanden te lopen en bijvoorbeeld ook eens mee te doen aan de Nijmeegse vierdaagse. Ook wil hij graag in andere regio’s lopen.

De leukste ervaring is toch wel de wandel vierdaagse. Het was gezellig, er was een leuke afsluiting en het hele terras zat vol. Maar elke week vindt hij het gezellig, want het zijn gewoon hele leuke en gezellige wandelingen. Zo ben je met iedereen samen en de gezelligheid staat echt bovenaan.

Zoals de meeste wel weten is Arno gebombardeerd tot weerman van BredaWandelt. Zijn moeder was altijd geïnteresseerd in het weer want ze hebben in het buitengebied van Ulvenhout gewoond. Zijn ouders hadden een agrarisch bedrijf en waren enorm afhankelijk van het weer. Arno gebruikt dus al zijn opgedane kennis om zijn wandelgenoten van BredaWandelt goed en duidelijk te informeren voordat de wandeling begint.

Wat je misschien nog niet wist over Arno:

– Hij houdt van vreemde talen zoals Arabisch, Chinees en Japans maar die spreekt hij nog niet. Wel spreekt hij Frans, Duits, Engels, Spaans en een beetje Pools (Die hebben we nodig bij de volgende roadtrip!!). Ook is hij bezig met taal coaching voor de nieuwkomers uit het buitenland. Verder houdt hij van cultuur, natuur, historie, mooie gebouwen en fietsen.

– Op zijn bucketlist staat: reizen naar Zuid Amerika. Arno houdt erg van reizen. Ook wandelen op andere plekken in de wereld en een keer meedoen met de Nijmeegse vierdaagse zou heel leuk zijn.

– Arno wordt het meest blij van reizen, zelfs de reis naar de plek toe, het onderweg zijn is leuk. Hij vindt Maastricht een hele mooie stad, wel alleen het oude gedeelte met de mooie gebouwen en gezellige pleinen. IJsland trekt hem ook heel erg.

– Arno houdt zo erg van mooie landschappen en van bergen, dat hij er van overtuigd is dat hij in het verkeerde land is geboren. Hij houdt totaal niet van saaie vlakke landschappen, zeker niet van vlakke poldergebieden. Gelukkig hebben we hier in de buurt van Breda nog mooie bossen.

– Arno is vrijgezel en staat open voor een leuke vrouw.

Ook benieuwd of onze club bij jou past? Meld je dan hier aan voor een kennismakingswandeling. 

Parilla van Blitterswijk

About Parilla van Blitterswijk

Leave a Reply