Warning: Creating default object from empty value in /home/u48201p49941/domains/breda-wandelt.nl/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Nieuwe stappen met BW | BredaWandelt
Wandelverhalen Breda

Nieuwe stappen met BW

Nieuwe stappen met BredaWandelt

Nog maar kort geleden vierden we ons 5-jarig bestaan. Wat zijn we trots op de mooie club mensen die we binnen BredaWandelt samenbrengen. In 5 jaar verandert er veel en ook de komende tijd zijn er nieuwe ontwikkelingen. We willen jullie graag hierin meenemen, want voor ons zijn jullie BredaWandelt!

BredaWandelt: in 5 jaar van wandelclub naar community
BredaWandelt is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot veel meer dan een gewone wandelclub. Het is een community waarin mensen samenkomen, verbinding maken en in beweging komen. Waar we lopen en lachen met elkaar, verhalen delen en vriendschappen sluiten en waar iedereen welkom is.

Wij willen graag verder groeien
Wij zijn erg trots op de groei van BredaWandelt en we willen ook de komende jaren blijven groeien. Daarom startten we vorig jaar met speciale activiteiten. Met veel liefde, tijd en energie zijn er mooie dingen op de BW-agenda gekomen. We kregen veel positieve reacties van jullie, dus we voelen dat we op de goede weg zijn. Maar we zijn er nog niet…

We investeren fulltime in BredaWandelt
Het organiseren van alle extra activiteiten kost namelijk veel tijd en geld. Wij zijn er samen fulltime mee bezig! Dat doen we graag want dit is onze passie. We bouwen samen aan ons eigen bedrijf, zonder hulp van buitenaf, zonder subsidies. Het afgelopen jaar zagen we als een proefperiode, daarom wilden we de extra activiteiten gratis aanbieden. Dit was voor ons een investering in de toekomst van BredaWandelt. Zo konden we goed zien wat jullie leuk vinden om te doen en wat er minder aanspreekt. Hiervan hebben we een goed beeld gekregen.

Gratis aanbieden extra activiteiten gaat niet meer
Jullie kunnen je voorstellen dat het gratis aanbieden van speciale activiteiten op de langere termijn voor ons financieel niet haalbaar is. Daarom vragen we hier sinds kort een vergoeding voor. De wekelijkse en natuurwandelingen vallen gewoon binnen jullie abonnement. Op deze manier kunnen wij als bedrijf gezond blijven en de organisatorische kosten dekken. En tegelijkertijd kunnen we jullie veel leuke extra activiteiten aanbieden. Je kunt zelf kiezen of je wilt deelnemen. 

Samen investeren in BredaWandelt
We realiseren ons dat we door onze keuzes ook van jóu een extra investering vragen. Maar we doen dit voor jullie en voor een stabiele toekomst voor BredaWandelt. Jullie kunnen erop rekenen dat we ons ook de komende tijd vol energie en passie inzetten voor jullie! Check de BW-agenda voor alle leuke activiteiten.

 

Parilla en Jikke, Team BW

PS: er komen binnenkort nog meer nieuwe ontwikkelingen aan. En heb je nog vragen? Laat het ons dan weten.

Parilla van Blitterswijk

About Parilla van Blitterswijk

Leave a Reply