Een prachtige natuurwandeling in de buurt van Breda

Leef gezellig, gezond en actief

Ontmoet makkelijk nieuwe mensen

Breda leren kennen op een unieke manier

Wandelgroep bij Gerechtsgebouw Breda

De Teruggave, de thuisbasis van BredaWandelt, is een goed startpunt voor een mooie natuurwandeling nabij Breda. Vanuit het gezellige stadscentrum of een van de fijne woonwijken in Breda sta je namelijk zo in prachtige natuurgebieden, zoals het Mastbos of het Markdal. Ook iets verder weg vind je mooie plekken voor een natuurwandeling in de buurt van Breda, zoals de Boswachterij Dorst of de Vloeiweide bij Zundert. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor een schitterende wandeling met BredaWandelt, die dan ook één keer per maand door ons georganiseerd worden. De wandelingen vinden één keer per maand plaats op zondagochtend, zodat je je dag op een lekker actieve en frisse manier start.

Wordt nu lid!

Doe vrienden op tijdens onze natuurwandeling in de prachtige omgeving van Breda

Tijdens een fijne wandeling in een van de prachtige natuurgebieden rondom Breda, leer je niet alleen de prachtige omgeving kennen, maar het is ook nog eens supergezellig. De groepen waarin wij wandelen in de omgeving van Breda bestaan uit zowel mannen als vrouwen, in diverse leeftijdscategorieën. Zo vind je altijd aansluiting bij de groep. Binnen de wandelgroepen van onze gezellige club ontstaan er regelmatig vriendschappen en werken mensen op een leuke manier aan hun conditie. Verder lopen wij altijd verschillende mooie routes. Onze maandelijkse natuurwandeling in de buurt van Breda is dus niet alleen erg leuk en gezellig, maar ook nog eens heel gezond.

Wandelgroep over brug in Breda

Meld je aan en wandel mee

Wil jij ook de mooie natuur rondom Breda ontdekken tijdens een gezellige en mooie natuurwandeling? Kies uit de verschillende lidmaatschapsvormen en schrijf je eenvoudig online in. Meld je dan ook direct aan voor onze nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van onze wandelingen en onze andere activiteiten, zoals onze gezellige dagjes uit met vrienden, familie of collega’s. Wil je eerst meer weten? Bel dan naar 06-25158327 of stuur een e-mail naar contact@breda-wandelt.nl.