Lidmaatschap om te gaan wandelen

Sommige mensen vinden het misschien een beetje gek klinken om een lidmaatschap te hebben om te wandelen. Echter helpt een wandelabonnement bij ons in Breda je om toch die ochtend- of avondwandeling te maken. Je hebt zelf misschien vaak geen zin, terwijl je met wandelen juist een goede basisconditie kan opbouwen. Daarnaast maak je, wanneer je een lidmaatschap hebt bij BredaWandelt, onbeperkt connecties tijden het wandelen met de overige leden. De connecties die je maakt door jouw wandelabonnement bij ons in Breda, zorgen voor een glimlachen ontspanning. Tevens helpt het wandelen bij het verminderen van stress.

Kies een lidmaatschap voor wandelen dat bij jou past

Het bedrag van het 1 jaar lidmaatschap is per vier weken en vragen wij je in een keer te betalen. Ook kan je kiezen voor een Premium flex lidmaatschap (€ 29,99 per vier weken) of een Gezin flex lidmaatschap (€ 39,99 per vier weken). Een flex lidmaatschap om met ons mee te wandelen in de omgeving van Breda kan je per vier weken opzeggen. Je betaalt hier € 10,00 extra voor per vier weken. De flex lidmaatschappen hebben dezelfde voordelen als de standaard lidmaatschappen, met uitzondering van een cadeau na inschrijving en de mogelijkheid om je lidmaatschap te pauzeren of over te dragen.

Onderdelen van een wandelabonnement bij ons in Breda

Een lidmaatschap voor het wandelen bij onze wandelclub in Breda biedt vele voordelen, namelijk:

  • Onbeperkt wandelen bij de wekelijkse sportieve wandelingen
  • Speciale acties en evenementen voor leden van BredaWandelt, zoals gratis deelname aan de maandelijkse natuurwandeling en korting op groepsactiviteiten
  • Een city host die aanwezig is om je op weg te helpen, je vragen te beantwoorden en je iets te vertellen over de stad
  • Bring-a-friend, elke vier weken mag je één nieuwe introducé meenemen
  • Deel je pas met je partner of gezinslid wonend op hetzelfde adres (Gezinslidmaatschap)

Meld je aan voor onze wandelclub

Meld je aan voor onze wandelclub in Breda en maak gebruik van de vele voordelen van jouw wandelabonnement. Bij het premium- en gezinslidmaatschap heb je een lidmaatschap van 1 jaar om mee te wandelen, die daarna vierwekelijks opzegbaar is. Bij een flex lidmaatschap kan je direct per vier weken opzeggen. Heb je toch nog vragen over een wandelabonnement bij onze club in Breda? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-25158327 of stuur een e-mail naar contact@breda-wandelt.nl.