La Vuelta Holanda 

La Vuelta Holanda komt op 21 augustus naar Breda . Een pracht event dat zijn weerga niet kent. De wielrenners die als stieren door de stad racen en strijden om de eer, geluk en de felbegeerde rode trui. Het temperament van deze wielerronde werd de aanleiding voor onze Expeditie Las Lanzas. Een 4-daags wandel evenement dat de Spaanse verhalen van de stad naar boven brengt en vele bijzondere deuren voor je open laat gaan. 

Bij het wielerevent op 21 augustus wordt de laatste ronde gefietst door onze stad Breda. Daar waar de strijd vroeger is gestreden tijdens de 80-jarige oorlog. Een periode die ervoor heeft gezorgd dat er een sterke verbinding is tussen Breda en Spanje. Een linie en twee verhalen. Dat is waar wij je tijdens deze expeditie in mee gaan nemen. Je uitdagen, nieuwsgierig maken en dat alles tijdens een gezellig feest in en om Breda. Elke route komt weer anders tot leven. Lokale en bijzondere locaties zetten hun deuren voor jou open. Laat je verrassen door wat Breda te bieden heeft. De Spaanse allure en de mix van oud en nieuw komen zo bij elkaar. We stomen je klaar voor het finalefeest op zaterdag 16 juli. Dan heb je alle rondes met eer uitgewandeld en heb jij die felbegeerde pin verdiend! Vrienden en familie zijn welkom om je onderweg mentale steun te bieden, je toe te juichen en te proosten tijdens dit wandelfestijn. 

Aan het einde van ons wandelevenement ben jij klaar om de wielrenners te verwelkomen en ze toe te juichen net zoals dat bij jou is gedaan!