Köln wie wunderbar das war! | BredaWandelt
Wandelverhalen Breda

Köln wie wunderbar das war!

BredaWandelt ging naar Keulen

Zaterdag 7 december gingen we met een geweldige groep naar Keulen.
In het holst van de nacht, lees 7.30 uur, kwamen de eerste deelnemers aangewandeld bij het Chasseveld waar langzaamaan iedereen zich verzamelde om met 50 man naar Keulen af te reizen.

Na een uurtje in de bus was het tijd om de bubbels te ontkurken en de jus en lunchtasjes uit te delen. Er werd al flink gelachen en gekletst in de bus en met de bubbels in de hand vertelden we wat historische feitjes om iedereen op te warmen voor die mooie stad in Duitsland. Eenmaal aangekomen in het smalle straatje waar onze tour zou beginnen, gingen we via indrukwekkende en fraaie muurschilderingen richting het stadscentrum lopen. Daar aangekomen kwam de geur van Glühwein je al snel tegemoet en de vele kerstlichtjes en kramen doemden op naast de indrukwekkende Dom.

Waar de een zich vermaakte op de kerstmarkt , zocht de ander het hogerop bij het prachtige uitkijkpunt. Samen sloten we de dag af met een gezellig diner aan het einde van de dag. Eenmaal in de bus gingen we moe maar voldaan terug naar Breda. Onderweg werden de laatste drupjes Cava uitgedeeld en zijn we allen veilig thuis gekomen. Na zo’n dag is het met de nachtrust vast goed gekomen bij iedereen.

Dit was het laatste uitje van 2019! We hebben er weer een groot feest van gemaakt met elkaar en zien ernaar uit om iedereen opnieuw mee te mogen nemen in 2020.  Hou je vast, we gaan volgend jaar 3 maal Ontour! Data zullen snel volgen zodat je niets hoeft te missen.

Parilla van Blitterswijk

About Parilla van Blitterswijk

Leave a Reply