Familieuitje in Breda

Ben je een leuk familieuitje in Breda aan het plannen, en zoek je een leuke invulling voor de dag? Wij helpen je graag met een leuke dagplanning. We starten deze dag om 10.00 uur met een gezellig ontvangt op ons kantoor in De Teruggave, het oude belastingkantoor, waar koffie, thee en een lekkere Nassaubol op jullie staan te wachten. Bij mooi weer drinken we gezellig koffie op het buitenterras. Bij slecht weer binnen. Op deze locatie is het mogelijk de auto betaald te parkeren € 4,- voor een gehele dag (of kosteloos net over de singels, één minuut lopen). Verder kunnen de fietsen hier gestald worden tot ze gebruikt gaan worden.

Verrijk je familieuitje in Breda met een interessante stadswandeling

Rond 11.00 uur is het tijd voor de twee uur durende Nassau-tour of een andere tour naar keuze. We vertellen je graag meer over één van de wandelingen die je zou kunnen doen. Natuurlijk zijn er meerdere wandelingen die je kunt maken, maar de Nassau-tour is een van de meest interessante.

Zo ziet jullie gezellige middag eruit

Houd je van pracht en praal en ben je dol op een koninklijk verhaal? Duik met ons de geschiedenis in, om te horen en zien waar ons koningshuis tot stand is gekomen. Breda is dé Nassaustad bij uitstek. Maar liefst negen Nassaus en de eerste prins van Oranje liggen begraven onder de prachtige grafmonumenten in de Grote Kerk van Breda. Onze enthousiaste stadsgids neemt je mee door de karakteristieke straten, pleinen, langs het Kasteel van Breda en de voormalige kasteeltuin, het huidige Park Valkenberg. Laat je betoveren door de prachtige omgeving van Breda. Dat wordt genieten.

Geniet van een heerlijke lunch en een leuke middag

Rond 13.00 uur is het tijd om te vertrekken naar Hotel Nouveau van Ham op het Van Coothplein waar je ontvangen wordt voor een heerlijke lunch met een drankje. Om 15:00 uur is het tijd voor de anderhalf uur durende fietstour langs verschillende prachtige plekjes rondom het stadscentrum van Breda. De stadsverteller neemt jullie mee in de verschillende verhalen van de stad. Tot slot vertrekken we rond 17.30 uur naar het centrum van Breda om in het oudste pandje van het centrum, recht tegenover de Grote Kerk te gaan dineren bij Wijnhuys 1535. Het verstopte pandje diende vroeger als kostershuis en de kluis van de Grote Kerk van Breda.

Sluit de dag af met een gezellig diner

Het betreft een privédiner bestaand uit drie gangen. Bij het hoofdgerecht kies je uit verschillende gerechten. Het diner is inclusief één drankje per persoon, een fles tafelwater, nootjes en brood. Je kunt ook kiezen voor een vijfgangenwalkingdinner. Dit is een verassingsmenu van de chef inclusief één drankje per persoon, tafelwater, nootjes en brood. Beide opties zullen bereid worden door Robert, voorheen kok bij Restaurant Chocolat. Dit volledige arrangement is te boeken vanaf 10 personen.

*Dit is een voorbeeldarrangement, op aanvraag kun je het wandelarrangement altijd aanpassen worden gedaan. *

Dit arrangement kost € 97,50,- per persoon. We geven je ook graag een aantal opties die je bij dit arrangement kan boeken:

  • Walkingdinner: 5-gangenverrassingsmenu € 7,50,- p.p
  • Overnachting in een 4- of 5sterrenhotel
  • Het huren van een stadsfiets à € 12,50,- per dag
  • Het huren van een E-bike à € 25,- per dag

Vraag naar de mogelijkheden en boek jouw dagje uit

Wil je ook zo’n leuk familieuitje in Breda boeken? Neem dan contact met ons op. We bekijken dan samen hoe jullie familieuitje in Breda een onvergetelijke dag wordt. Vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar 06-25158327. Je kunt ook een e-mail sturen naar contact@breda-wandelt.nl.

Boek nu