Dit is BredaWandelt

Wil je op een laagdrempelige manier nieuwe mensen leren kennen en meer te weten komen over de stad Breda? Gun jezelf BredaWandelt! Zo blijf je actief, gezellig en gezond! De wandelingen zijn ongeveer 1 uur tot 1,5 uur en hebben elke week een ander thema rondom een wijk in Breda. Het is laagdrempelig en zowel voor beginners als voor gevorderden. Op dinsdagavond lopen we in twee groepen. De uptempo groep (5 – 5.5km per uur) en de power groep (6km per uur). We vinden het bij BredaWandelt erg belangrijk dat elke wandelaar zijn eigen tempo kan aanhouden en houden daarmee rekening met deelnemers die in een lager tempo willen wandelen.

De wandelingen vertrekken altijd vanuit Café Publieke Werken in de Sint Annastraat 12. Na afloop van de wandeling is er de mogelijkheid om met ons op eigen kosten gezellig een drankje te nuttigen in een van de gezellige horecazaken in Breda. De wandelingen zijn op:
Dinsdagavond
Verzamelen: 19.15u
Vertrekken: 19.30u

Woensdagochtend en vrijdagochtend:
Verzamelen: 09.45u
Vertrekken: 10.00u

* Het parkeren van de auto kan betaald onder het Chasseveld: Chasseveld 17, 4811 DH Breda.
Het parkeren van de auto gratis kan in de Lovensdijkstraat.

Wist je dat we naast de wekelijkse wandelingen ook evenementen organiseren? Bekijk ze hier in onze agenda! 

Wij zijn BredaWandelt

Parilla van Blitterswijk

Owner

Mijn naam is Parilla van Blitterswijk, 28 jaar, woonachtig in Breda. Naast dat ik gek ben op wandelen geef ik met veel passie tennisles op verschillende tennisparken in de omgeving van Breda. Een aantal jaren geleden heb ik ontdekt dat mijn passie ook bij wandelen ligt en heb daarom een verkorte wandelopleiding gevolgd bij de sportwandelschool in Hoorn. Naast dat ik mensen graag enthousiast maak voor de sport wil ik iedereen kunnen voorzien van de juiste informatie.

Wil je meer over mij en mijn beweegreden weten voor BredaWandelt? Klik dan op het kranten icoon.

Jikke Roefs

Cityhost

Hi! Ik ben Jikke en sinds ik mij kan heugen ben ik al aan het wandelen. Ik kom uit een echt wandel gezin en samen met mijn ouders en zus trokken wij er elk weekend op uit om flink wat kilometers te maken. Samen met Parilla heb ik deze trend doorgezet en zie hier het resultaat! Samen willen we heel Breda en omstreken aan het wandelen krijgen! Je kan met mij op dinsdagavond meelopen met de ‘power’ groep of mij soms tegenkomen bij de woensdag en vrijdagochtend. Ik zie er naar uit je te ontmoeten en je mee te nemen door onze mooie stad Breda! Tot snel.

Jeanette van Blitterswijk

Cityhost

Sander tour guide Gent

Sander de Lathouwer

Tour guide

Partners