Routekaart BredaWandelt

Sta niet stil in deze tijd maar zorg dat je positief blijft en laat je verwonderen met wat er allemaal nog wel kan.

Yes we mogen blijven wandelen!
Op een andere (nieuwe) manier maar zeker niet minder gezellig. Daar zijn we erg dankbaar voor. Om ervoor te zorgen dat we tijdens het wandelen voldoende afstand houden en met niet meer dan 4 personen lopen hebben we het volgende bedacht.

De wandelingen vinden plaats op de bestaande dagen:
Dinsdagavond
Woensdagochtend
Woensdagavond
Vrijdagochtend

Hoe gaat dit in zijn werk?

Voor onze leden:
Je meld je thuis aan via onze App. Hierbij heb je de keuze uit verschillende starttijden zoals 19:10, 19:20 en 19:30. Geef hierbij je voorkeur op. We proberen hier rekening mee te houden. Wij zorgen ervoor dat je wordt ingedeeld met 1/2/3 anderen (bij de indeling wordt er ook op wandeltempo gelet).
Wil je je graag samen opgeven? Laat dit ons dan weten.

Wil een proefwandeling doen? Dat kan! 
Dan kan jij je aanmelden via een aanmeldformulier en vermeld daarin welk moment jij graag wil aansluiten
– Dinsdagavond
– Woensdagochtend
– Woensdagavond
– Vrijdagochtend

Na ontvangst van jouw aanmelding nemen wij contact met je op en zorgen wij ervoor dat je wordt ingedeeld met 1/2/3  andere personen. (bij de indeling wordt er ook op wandeltempo gelet). Wil je je graag samen opgeven? Laat dit weten in de notities in het aanmeldformulier.

Op de dag zelf
Op de dag zelf meld je op jouw starttijd bij ons (Parilla of Jikke) bij het fietsenhok op de binnenplaats van De Teruggave (Gasthuisvelden 11). Na het aanmelden ontvang je van ons de route en kan je samen met je groepje gaan wandelen. De route is zo duidelijk uitgelegd dat je niet fout kan lopen ;). Deze kan je digitaal of uitgeschreven ontvangen.

Onderweg zal je 1 onderwerp hebben waar wij vooraf iets over vertellen of wat we op een ludieke manier presenteren aan jullie! De wandeling is zoals altijd tussen de 5,5 en 6,5 kilometer. Bij terugkomst bij de Teruggave pak je je fiets of auto en verlaat je de locatie.

Thuis
Zodra je thuis bent mag je heerlijk even ontspannen, douchen, badderen en in bed kruipen of je dag fit starten! Plof hierna op de bank, verwen jezelf met een drankje naar keuze en geniet heerlijk na van je wandeling.

*Na de persconferentie op 20 april wordt er opnieuw naar de mogelijkheden gekeken.
*Ontvang de route: deze kan je digitaal bekijken via route.nl of uitgeschreven ontvangen.

Voorbeeld route.nl
Link digitaal klik hier.