De mooiste wandelroutes in en om Breda

Leuk dat je een van onze wandelroutes door Breda gaat wandelen! Alle routes hieronder aangegeven starten en eindigen vanaf De Teruggave, gasthuisvelden 11 te Breda. Klik op een van de routes door Breda die je wil wandelen. Je krijgt dan een PDF-bestand te zien met daarin een link om de route ook digitaal te bekijken. Lees de wandelroutes rustig door, kies een van de routes in Breda en ga van start. Geniet van de wandeling!

Wandelroutes in en om Breda voor beginnende en gevorderde wandelaars

Wanneer je op zoek bent naar wandelroutes in of om Breda, dan heb je bij BredaWandelt de keuze uit wandelroutes van diverse afstanden. Je geniet dan van de prachtige architectuur in de stad, of juist van de prachtige natuur net buiten Breda. Er is veel te ontdekken in de mooie stad. Kies uit de volgende routes in en om Breda:

Route 5 kilometer wandeling

Route 7 kilometer wandeling

Route 10 kilometer Wolfslaar

Route 12 kilometer Mastbos

Maak van je wandeling een gezellig dagje uit

Wil je van je wandeling in of om de ‘Parel van het Zuiden’ een heel dagje uit maken? Goed plan, daar is de mooie stad uitstekend geschikt voor. Start een van de mooie wandelroutes door Breda bijvoorbeeld met een gezellige lunch, of sluit de dag af met een uitgebreid diner. Ben je hierna nog niet uitgekeken in Breda? Dat kunnen we ons bij onze organisatie voorstellen. Boek er dan een heel arrangement bij. Heb je vragen over de mogelijkheden? Bel dan naar 06-25158327 of stel je vragen via contact@breda-wandelt.nl.