Dit is BredaWandelt

Dit is BredaWandelt

De gezelligste wandelclub van Nederland.

 

Ga mee!
BredaWandelt brengt mensen samen, middels leuke wandelingen. Wij, Parilla & Jikke, geloven erin dat iedereen zich thuis kan voelen bij BredaWandelt. Tijdens het wandelen ontdek je steeds nieuwe stukjes en wetenswaardigheden van Breda. Dit alles binnen een bourgondische setting, op ontdekkingsreis in en om de stad. Je kunt er laagdrempelig instappen om zo de gezelligheid, de eigenheid en sportiviteit te ervaren.

Verschillende gidsen begeleiden de wekelijkse wandelingen in de ochtenden en avonden. Deze wandelingen zijn zes tot zeven kilometer, waar je zo’n vijf kwartier tot anderhalf uur mee bezig bent. Dat wandelen gezond is, weet iedereen. Bij BredaWandelt is het ook nog eens gezellig, gevarieerd en leerzaam. Niet alle wandelaars hebben hetzelfde looptempo en daar wordt rekening mee gehouden. Voor de wat startende wandelaar, of voor wie de afstand net te ver is, is er een speciale groep op maandagavond die in langzamer tempo, een afstand van vijf kilometer loopt.

Regelmatig zijn er op de zondagochtend natuurwandelingen rondom Breda. Gewoonlijk rond de twaalf kilometer.

Jaarlijks is er een thema avondvierdaagse van BredaWandelt. Daarnaast zijn er allerlei uitdagingen, zoals foto opdrachten, challenges en wandelbingo’s, waarbij je of een aantal dagen achter elkaar, of de cijfers van je bingokaart vol, wandelt. Er is BredaWankelt, een kroegentocht, waarbij je Breda op een andere manier beleeft.

Als lid, van alle leeftijden, mag je alle wandelingen meelopen, ook meerdere keren per week. Daarnaast geniet je van verschillende voordelen en kortingen.
Na afloop van iedere wandeling is er gelegenheid om iets te drinken. Dat is erg gezellig, en omdat dit voor eigen kosten is, zeker niet verplicht.

Eerst even kijken bij de club? Word dan vriend!

Ben je nieuwsgierig, flexibel, actief. Sta je open om samen te wandelen, en de stad Breda en haar omgeving beter te leren kennen. Meld je dan aan voor een proefwandeling en bekijk onze lidmaatschappen hier.

Wanneer wandelen we?

Maandagavond Start – up 
Vertrekken: 19:30u

Dinsdagavond
Vertrekken: 19:30u

Woensdagochtend
Vertrekken: 09:30u

Woensdagavond
Vertrekken: 20:00u

Donderdagochtend 
Vertrekken: 09:30u

Vrijdagochtend
Vertrekken: 09:30u

Zondagochtend (natuurwandeling, 2x in de maand)
Start: 10:00u

Wat doen we nog meer?
Naast dat we wekelijkse sportieve themawandelingen organiseren voor onze leden. Organiseren we ook wandel events zoals culturele wandelingen, natuurwandelingen, kroegentochten (onder de noemer BredaWankelt), stadstours én stedentrips. Bekijk onze evenementen in de agenda.

Alvast een voorproefje van onze evenementen? Lees hier de verhalen van: Wandel eventsBredaWanKeltBredaOntour