Bonjour, Buongiorno!
Welkom bij de Bredase 4-Daagse Roadtrip Edition.

 

De Roadtrip Edition is een unieke wandel experience van 6 of 12 kilometer, waarbij je Breda op een sportieve en bijzondere manier ontdekt! De experience neemt je virtueel mee door 4 landen. Daarnaast wandel je langs verschillende horeca ondernemers waar je normaal gesproken niet zo snel komt. Je doet gelegenheden aan zoals Brouwerij cafe Frontaal, FoodHall Breda, Ingenhousz, Boules Bites Bar en vele andere toffe plekken. Geen afgesloten rechte wegen, maar een 4-Daagse door steegjes en onbekende plekjes. Beleef bij ons de avond 4-Daagse als nooit tevoren!

Elke avond word je ondergedompeld in een van de 4 landen. In samenwerking met lokale horeca krijg je als deelnemer een speciaal ontworpen paspoort-stempelboekje mee dat aan het einde van de 4 dagen, geld waard is! De laatste avond wordt het evenement feestelijk afgesloten bij de Teruggave.

In de week van 13 tot en met 16 juli vindt dit sportieve en vooral gezellige evenement plaats. Daag jezelf, vrienden en familie uit om 4 avonden te wandelen, te genieten van Breda en de gezelligheid. Deze uitdaging is goed voor je lijf en leden, is een mooie manier om het Breda van nu beter te leren kennen en te (her)ontdekken. Schrijf je direct in!

Start
Datum: 13 t/m 16 juli 2021
Afstanden: 6 of 12 kilometer
Locatie: De Teruggave, Gasthuisvelden 11, te Breda
Starttijden: vanaf 17:00 tot 20:00
Corona-proof: er zijn verschillende starttijden afhankelijk van je gekozen afstand. Om alles netjes en veilig te laten verlopen zal er met tijdsloten gewerkt worden en mag je met niet meer dan acht personen wandelen.

Routes
De routes worden aangegeven door middel van bewegwijzering en digitaal middels een app.

 

Stempelpost
Iedere deelnemer krijgt tijdens zijn 4-Daagse reis door Breda een paspoort. In dit paspoort kan je stempels verzamelen bij de verschillende horecagelegenheden op de route. Deze stempels zijn na afloop van het evenement geld waard. Het volle paspoort boekje geeft je recht op leuke acties en extra’s bij de verschillende horecazaken die meedoen.

Tickets
Je ticket (€35) geeft je recht op:
– Een speciaal ontworpen overwinningspin
– Gebruik van de app voor routes en meer
– Paspoort stempelboekje met speciale aanbiedingen bij de deelnemende
horeca, ook na de 4-daagse inzetbaar
– Gladiolen op de laatste avond
– 4 unieke routes door Breda
– Een hele hoop gezelligheid!

Wil je liever 1 dag deelnemen of je als groep opgeven? Dan kan dat ook! Voor een losse dag betaal je €12,50 en als jij je als groep inschrijft van 4 of 6 personen voor 4 dagen dan krijg je 10% korting op de originele ticketprijs van €35 euro.

Paspoort Stempelboek
Het paspoort stempelboekje kan vooraf opgehaald worden bij de Teruggave op maandag 12 juli of op de eerste avond, dinsdag 13 juli. Je gebruikt dit paspoort stempelboekje voor alle 4 de avonden. Dit is je startbewijs en je hebt het nodig om te mogen deelnemen.  Bij de verschillende stempelposten wordt je paspoort gestempeld en een vol paspoort boekje geeft je het recht op de pin, gladiolen en kortingen bij de deelnemende horecazaken.

 

Herinnering
Alle deelnemers die vier avonden hebben deelgenomen, ontvangen op de laatste avond de prachtige overwinningspin en gladiolen!

Laatste avond vrijdag 16 juli
Tijdens de laatste avond sluiten we de 4-Daagse feestelijk met elkaar af op het terras van de Teruggave. Vrienden, familie en kennissen mogen worden uitgenodigd om jou feestelijk te onthalen. Alle avonden zorgen wij voor muziek, drank en snacks. Wij vragen iedereen contant geld mee te nemen, er is geen pinautomaat aanwezig!! Op de laatste avond hebben we een fantastische loterij met grootse prijzen zoals een overnachting voor 2 personen in een regio naar keuze.

Verzorging
Elke avond is ons gezellige terras open voor een hapje en drankje. Daarnaast zal onze partner Boerschappen je voorzien van een lekker stuk vers fruit voor onderweg.

Parkeren
Parkeren is (betaald €4 euro per dag) mogelijk op de parkeerplaats van de Teruggave, Gasthuisvelden 11 Breda. Gezien het beperkt aantal plaatsen raden wij iedereen aan om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Corona
Te allen tijde wordt er rekening gehouden met de dan geldende corona regels. Wij vragen dan ook aan de deelnemers hier rekening mee te houden. Voor meer informatie klik dan hier.

Veiligheid
Als deelnemer maak je deel uit van het verkeer en moeten de verkeersregels nageleefd worden.