Breda ontdekken op een leuke én sportieve manier

Leef gezellig, gezond en actief

Ontmoet makkelijk nieuwe mensen

Breda leren kennen op een unieke manier

Wandelgroep bij Gerechtsgebouw Breda

Wanneer je nieuw bent in Breda, dan wil je deze mooie stad snel ontdekken. Het is een eeuwenoude stad met schitterende gebouwen te midden van mooie natuur. Van het Mastbos tot de gezellige binnenstad en van Park Valkenberg tot de vele activiteiten die er georganiseerd worden; de Parel van het Zuiden heeft veel te bieden.

Wordt nu lid!

Wandelen is de ideale manier om Breda te ontdekken

Je kent het wel van een vakantie: als je in een leuke stad bent, ga je er een wandeling maken om te bekijken wat de stad allemaal te bieden heeft. Als je nieuw bent in Breda, is het aan te raden om ook in je eigen nieuwe stad regelmatig te wandelen. Zo ontdek je welke leuke plekken de stad allemaal te bieden heeft. Maar het kan nóg leuker. Breda ontdekken tijdens een gezellige wandeling in een groep is gezellig, zeker ook omdat je ook nog eens nieuwe mensen leert kennen. Als je nieuw bent in Breda of in een andere stad, dan is het leren kennen van anderen heel belangrijk, want pas als je anderen kent in je stad, woon je er écht prettig. Dit zijn allemaal redenen om je aan te sluiten bij onze gezellige wandelclub en het mooie Breda te ontdekken.

Wandelgroep over brug in Breda

Schrijf je in bij onze gezellige wandelclub

Ben je net nieuw komen wonen in Breda, en wil je je mooie nieuwe woonplaats op een leuke manier leren kennen? En wil je ook meteen nieuwe vrienden maken? Schrijf je dan via het aanmeldformulier in bij BredaWandelt, en wandel gezellig mee met een van onze wandelingen die er elke dag georganiseerd worden. Wandel je graag in de natuur? Wandel dan ook eens mee op zondagochtend, dan maken we één keer in de maand een mooie wandeling in de prachtige natuur rondom Breda. Heb je nog vragen voordat je je kunt inschrijven? Bel dan naar 06-25158327 of stuur een mailtje naar contact@breda-wandelt.nl.