Bedrijfsuitjes in Breda

Ben je op zoek naar leuke en leerzame bedrijfsuitjes in Breda? Boek dan ons arrangement voor bedrijven. We zullen deze dag om 10.00 uur starten met een gezellig ontvangt bij De Teruggave, het oude belastingkantoor, waar koffie, thee en een lekkere Nassaubol op jullie staan te wachten. Bij mooi weer ontmoeten we elkaar op het buitenterras. Bij slecht weer gaan we lekker binnen zitten. Op deze locatie is het mogelijk de auto betaald te parkeren. Dit kost € 4,- voor een gehele dag (of kosteloos net over de singels. Dat is één minuut lopen).

Onze bedrijfsuitjes in Breda zijn gezellig én leerzaam

Rond 11.00 uur is het tijd voor een training naar keuze. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die er wat betreft trainingen zijn. De training wordt altijd gegeven door een gecertificeerde trainer. Tijdens de training wordt er een heerlijke lunch verzorgd, inclusief koffie en thee. De training wordt gegeven op een unieke locatie met een Bredaas tintje. Er is keuze uit het bijgebouw van onze wandelclub, ‘Hof der Zotheid’ en de Brouwerskamer welke dient als vergader-/trainingszaal.

Gezellige en leerzame teambuilding
Voor de trainingen werkt ons bedrijf samen met een vaste trainer. Hij is acteur en communicatietrainer van beroep. Wat in allebei zijn beroepen centraal staat, is het bestuderen van gedrag van jezelf en juist ook van anderen. Zijn trainingen bestaan, behalve uit theoretische achtergrond, altijd uit een gedeelte praktisch oefenen, omdat hij gelooft in ‘learning by doing’. Dat kan met elkaar maar ook met een acteur. Dit geeft je de mogelijkheid te kijken naar je eigen gedrag in relatie tot de ander. De trainingen tijdens onze bedrijfsuitjes in Breda zijn interactief, dynamisch en er gebeurt wat. Deze trainingen kunnen ook online gegeven worden.

Je hebt de keuze uit diverse onderwerpen voor de training:

  • Samenwerking en feedback geven en ontvangen
  • Overtuigingskracht
  • Authentiek Presenteren

Tijd voor ontspanning tijdens onze bedrijfsuitjes in Breda

Rond 16.00 uur is het tijd voor een twee uur durende boottocht door de prachtige singels van Breda. Tijdens deze tocht neemt de schipper, die ook gids is, jullie vanaf het water, onder het genot van een drankje, mee door de verhalen van Breda. Je vaart deze dag op een prachtige 16-persoons sloep waar je heerlijk riant kan zitten op zachte kussens.

Geniet van een heerlijk diner

Om onze leuke bedrijfsuitjes in Breda gezellig af te sluiten, zullen we rond 18.00 uur vertrekken naar het centrum van Breda om in het oudste pandje van de stad, recht tegenover de Grote Kerk te gaan dineren. Het verstopte pandje diende vroeger als kostershuis en kluis van de Grote Kerk van Breda. Het betreft een privé diner bestaand uit drie gangen waarvan keuze bij het hoofdgerecht, inclusief één drankje per persoon, tafelwater, nootjes en brood. Je kunt ook kiezen uit een vijfgangen walking dinner. Dit is het verassingsmenu van de chef, inclusief één drankje per persoon, tafelwater, nootjes en brood.

Beide opties zullen bereid worden door Robert, de kok van Restaurant Bleue. Hij was voorheen kok bij het bekende Restaurant Chocolat.

Boek dit leerzame en gezellige arrangement

Dit volledige arrangement voor leuke bedrijfsuitjes in Breda is te boeken vanaf tien personen. Dit is een voorbeeld arrangement, op aanvraag kunnen er altijd aanpassingen worden gedaan. Het standaard arrangement kost €150,- per persoon. Ook zijn er zaken extra bij te boeken:

  • Vijfgangendiner voor een meerprijs van €7,50 per persoon
  • Een tweede cursusdag (in overleg met de trainer)
  • Een overnachting in een luxe hotel:
  • Hotel de Keyser, 4-sterren
  • Hotel Nassau, 5-sterren

Heb je vragen over dit arrangement, of wil je hier wijzigingen in aanbrengen voor je eigen bedrijfsuitjes in Breda? Bel dan naar 06-25158327 of stuur een mailtje naar contact@breda-wandelt.nl.

Boek nu