Wandel met ons mee door de agenda van BredaWandelt. Wanneer sluit jij aan?

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuiderwaterlinie Grave & Ravenstein

21 mei @ 09:00 - 20:00

€79,95

Zuiderwaterlinie Grave & Ravenstein

Het is weer tijd voor een gezellige en bourgondische trip naar de vestingsteden van de prachtige Zuiderwaterlinie.
We ontzorgen je volledig en nemen je gezellig mee op reis. Het feest begint dus gelijk bij het instappen in de bus vanuit Breda. Onderweg gaan we je verwennen met bubbels en lekkers. En ondertussen glijden we zo door naar de vesting steden Grave en Ravenstein.

Grave
Geen vestingstad is zó vaak veroverd en belegerd als vestingstad Grave. Klein wonder dat er nog zoveel moois van over is. Na iedere oorlog krabbelde Grave weer op. Daardoor kun je er nu genieten van Brabantse gezelligheid omringd door eeuwenoud militair erfgoed zoals fort Grave.

De tour guide staat ons op te wachten in Grave en neemt je mee het verhaal in van de stad. Even ga je terug in de tijd en zie en hoor je hoe deze stad elke keer weer zijn veerkracht terug heeft gevonden. Hierna kan jij je voeten laten rusten en genieten van een heerlijke lunch bij een van de gezellige horeca gelegenheden in de stad. Daarna kan je de vele bijzondere boetiekjes bezoeken of sluit je aan bij ons en nemen wij je mee naar de highlights.

We ontmoeten elkaar aan het einde van de dag en genieten samen van een heerlijk compleet verzorgde maaltijd. Dan stappen we de bus in om naar een authentieke stadsbrouwerij in Ravenstein te gaan.

Ravenstein
Een klein, prachtig vestingstadje. Buiten stroomt de Maas, binnen de stadspoorten kijk je je ogen uit. Elk huis en gebouw is een schat op zich. Kerken, de Stellingmolen, de stadspomp, een nagebouwde Latijnse school.

Bij het uitstappen strekken wij onze benen in deze pracht stad. We eindigen bij de stadsbrouwerij Wilskracht. Onder het genot van hun eigen gebrouwen bier en hapjes zal de eigenaar, Wil, bijzondere verhalen ten gehore brengen en sluiten we deze dag gezellig af met elkaar!

Het programma
09.00u Bus in vanuit Breda naar Grave
10.30u Start privé tour in Grave
12.00u Lunch*
14.30u Optioneel middagactiviteit of vrije tijd
16.30u Diner
19.15u Bus in naar Ravenstein
19.30u Stadsbrouwerij met verzorgde borrel
22.00u Aankomst Breda

Leden prijs €79,95 p.p. (meld je aan in de agenda van de app en koop je ticket in de webshop)
(incl. busvervoer van Breda – Grave – Ravenstein – Breda, ontvangst drankje (prosecco) met gebak, privé tour Grave, middagactiviteit, compleet diner, bezoek stadsbrouwerij incl. 2 drankjes met hapjes in Ravenstein)

Exclusief lunch en drankjes bij diner.

Niet leden prijs €84,95 

Voordelen om met ons op trip te gaan? 
Doordat we met een gezellig, gemengde groep op pad gaan . Hebben wij leuke voordelen kunnen regelen waardoor jij van de ultieme Zuiderwaterlinie experience kan genieten. Sit back and relax. Want met een volledig verzorgde busreis, tour, diner en borrel geniet jij voordelig van het beste dat Grave & Ravenstein jou te bieden heeft.

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
09:00 - 20:00
Kosten:
€79,95

Organisator

BredaWandelt
Telefoon:
613693927
E-mail:
contact@breda-wandelt.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Chasseveld
Chasseveld
Breda, Brabant 4811 DH Netherlands
+ Google Maps